English

Om DIHRS

Foredrag

Artikler

Profil

Bog

Links

 

 

 

Foredrag om Indien v. Tine Elisabeth Larsen 

Siden 1997 har jeg afholdt foredrag på skoler, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, i kirker, biblioteker, medborgerhuse, foredragsklubber, foreninger m.m.

Jeg holder rigtig meget af at fortælle om de oplevelser jeg har haft, de rejser jeg har været på og de indsigter livet har givet mig.

Jeg har besøgt Indien stort set hvert år siden 1997. Indien er et af de mest fascinerende lande jeg har været i med enorme kontraster og forskelle. Indien åbner alle sanser og byder velkommen til uforglemmelige oplevelser.

Mine foredrag kan kombineres og er altid ledsaget af billeder og effekter.


Referencer:

"Nykøbing Katedralskole hørte Tine Elisabeth Larsens foredrag om Indien. Tine berettede om sine talrige rejser til Indien, og om hvordan hun oplever Indien på nærmeste hold og ikke mindst om kvindernes status.

Tine talte i omkring 2 timer om sine spændende og jordnære oplevelser i Indien. De to timer føltes som 45 minutter. Det var højst interessant, fantastisk flot illustreret, og Tine har en helt speciel indlevelsesevne og engagement, som smitter af på os tilhørere. Vi nød foredraget, som i høj grad var informativ og indsigtsgivende.

Tine talte frit om sine oplevelser med støtte fra en del fotos og billeder fra Indien. Effekten var åbenlys: eleverne fik masser af aktuel viden med hjem og var tryllebundne i samtlige to timer med kun en mindre pause. Vore elever fik endnu mere blod på tanden til at rejse til Indien, hvor vi tager ud den 4. oktober. Tak for et supergodt foredrag og din måde at være på, Tine. Vi medgiver Tine en stor anbefaling for et levende foredrag, som i alle højeste grad har gjort indtryk på vore elever.

Tak for det!
Jette Nygaard, Nykøbing Katedralskole"

Du kan se alle mine foredrag og læse referencer på min hjemmeside: www.tineelisabethlarsen.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

                                        Dansk – Indisk Historie- & Forskningsselskab  v/ Tine Elisabeth Larsen

Copyright ©